הכנת תבניות בעזרת בצק סיליקון מאושר למגע עם מזון- קל,נוח וכיף לשימוש

בעזרת בצק סיליקון Equinox 38 נכין תבנית ממטבע אמיתי אשר לתוכה ניצק שוקולד לאכילה
יש לקבע את המטבע למשטח עבודה מפולס בעזרת אקדח דבק חם
יש ללחוץ מעט על המטבע על מנת להבטיח הדבקה טובה. יש לתת לדבק להתייבש לפני שממשיכים בתהליך
יש ליצור מסגרת תמיכה (ניתן לגזור את הצורה מכוס חד פעמית בגודל המתאים). המסגרת נועדה בכדי לתמוך בעת הלחיצה של הסיליקון כנגד המטבע והתבנית תהיה יותר אחידה ומוצקה בשימוש בצורה הזו.
יש לגזור את הכוס על מנת ליצור את מסגרת התמיכה.
יש לאבטח את המסגרת בעזרת אקדח דבק חם.
יש לערבב בצק סיליקון Equinox 38 ביחס ערבוב של 1:1 לפי נפח.
לבצק סיליקון Equinox 38 יש זמן עבודה של 4 דקות בטפ' חדר של 23 מעלות צלזיוס.
יש לוודא שהבצק מעורבב והוא בצבע אחיד והומוגני.
יש ללחוץ את הבצק הסיליקוני ולהדק אותו סביב המטבע ולהגיע עד לשוליים של מסגרת התמיכה.
יש להימנע מלהוציא בצק סיליקון שנלחץ כלפי המודל ולמקם אותו בשנית, זה יכול להפריע בהעתקת הפרטים.
בסיס הבצק צריך להיות ישר ככל הניתן בכדי שיהיה ניתן לצקת את השוקולד כשהתבנית עומדת בצורה מפולסת.
בצק סיליקון Equinox 38 מתקשה תוך 30 דקות בטמפרטורת חדר של 23 מעלות. לאחר ההתקשות הסופית יש לשחרר את מסגרת התמיכה מהבצק.
בצק סיליקון Equinox 38 מעתיק את הפרטים של המודל בצורה מושלמת.
לפני יציקת השוקולד יש לשים את התבנית 4 שעות ב 100 מעלות בתנור, לחכות להתקררות ולשטוף עם מים חמים וסבון. כעת ניתן להמיס שוקולד ולצקת אל התבנית. תבנית מבצק סיליקון מסדרת Equinox תחזיק 200 מעלות.
השוקולד נחלץ בקלות מתבנית הסיליקון. תבנית הסיליקון מוכנה לשימוש חוזר.
בתיאבון !
שוקלד מריר ושוקולד חלב

רשימת חומרים המומלצים לעבודה ביישום זה:

Equinox EQUINOX